NON STOP 0897 037 006



АВТОБУСНИ И САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ





БУКУРЕЩ – ПРАГА – БУДАПЕЩА


25.07. - 30.07.2017
1.08. - 06.08 2017

   1 ден:  Отпътуване от Русе* в 6।00 часа по маршрут
 Русе – Дунав мост – Букурещ. В Букурещ кратка почивка и разглеждане на забележителностите. Отпътуване към Прага. Нощно пътуване.
   2 ден: Пристигане в Прага около 10 часа. Настаняване. Кратка почивка. В 14 отпътуване от хотела на панорамна обиколка на града – Стария и Новия град – с автобус и местен екскурзовод/около 3 часа/. Свободно време. Нощувка. 3 ден: Закуска. В 10 часа тръгване на пешеходна обиколка на старата част на Прага, с местен екскурзовод. Разглеждат се Храдчани-Пражки град-най-важния символ на Бохемия и символ на парламента,комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала “Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата “Далиборка” използвана в миналото като затвор, Мала страна, бароковата църква от 18 в. “Свети Николай”, в която по време на престоя си в града е свирил Моцарт, Карловия мост с многобройните статуи, сувенирни магазинчета и улични музиканти, Старе место-стария градски площад с Кметството и световно известния часовник от XІV в., издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. Разходка по Вацлавския площад-център на търговския, обществен и културен живот на Прага. По време на екскурзията-разходка с корабче по река Вълтава/ около 4 часа/. Следобяд свободно време. Вечерта възможност за посещение на традиционен чешки ресторант, с вечеря, напитки и музика/ срещу допълнително заплащане/. Нощувка.
4 ден: Закуска. В 9 часа отпътуване от хотела за Будапеща. Пристигане около 18 часа. Натаняване в хотела. Нощувка.



5 ден: Закуска. Отпътуване от хотела в 9 часа на обзорна екскурзия на Будапеща, с местен екскурзовод/около 4 часа/. Разглеждат се: Парламента, крепостния хълм Будавар с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща, катедралата “Св. Матияш” (носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма), Цитаделата – издигната от Хабсбургите, за да защитава “Перлата на Дунава” от нападения, Площада на героите, Нула километъра, хълма Гелерт, остров Маргит, паметника на принцеса Сиси и др. Свободно време за разходка по търговската улица “Ваци”. В 16 часа отпътуване за България.
6 ден: Пристигане в България рано сутринта.
* Екскурзията се провежда и от София
ЦЕНА: 430 лева/ възрастен, настанен в двойна стая/
520 лева/ настаняване е единична стая/
340 лева/ деца 2-12 г. с двама възрастни/
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
· транспорт с луксозен автобус 3*/4*
· 2 нощувки със закуска в Прага, хотел 2*-3*
· 1 нощувка със закуска в Будапеща, хотел 3*
· туристическа програма в Букурещ
· Панорамна екскурзия в Прага с местен екскурзовод
· Екскурзия в Стария град в Прага, с разходка с корабче по р. Вълтава с местен екскурзовод
· Панорамна екскурзия в Будапеща с местен екскурзовод
· Медицинска застраховка
· Представител на „Ованесови“ ООД
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
· Входове за забележителностите
· Вечеря в традиционен чешки ресторанс с напитки и музика

Коментари

Популярни публикации от този блог