ОЧАРОВАТЕЛНИЯТ ДУБРОВНИК

1 ден : Отпътуване от Русе в 12.00 ч./ от паркинга на ЖП Гара. От София: в 17 часа от паркинг Трафик маркет. Нощно пътуване.


2 ден: По пътя, кратка разходка и почивка в Будва/Черна гора/, разглеждане на Стария град. Пристигане около обяд в курорта Млини на 7 км. от Дубровник. Настаняване в хотелa/2*/. Почивка. Свободно време. Вечеря. Нощувка.


3 ден: Закуска. Туристическа обиколка в Стария град на Дубровник: фонтана на Онуфрий, дворците “Княжев двор” и “Спонза”, Францискански и Доменикански манастир, Градската камбанария, църквите “Св.Спас”, ”Св.Влах” и Дубровнишките крепостни. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4 ден: Закуска. Разходка с корабче до о. Локрум, обявен за национален парк/доп. заплащане за корабче – 5 евро/. Разглеждане на Ботаническата градина. Посещение на градчето Цафтат /Епидавъра на Адриатика – на 25км. от Дубровник/. Връщане в Дубровник. Вечеря. Нощувка.
5 ден: Закуска. В 10 ч. отпътуване за България през Котор, с ферибот, /кратка разходка и разглеждане на старинния град/ При възможност-посещение на о. Свети Стефан. Пристигане в София около обяд на следващия ден, в Русе – около 1


ЦЕНА:
319 лв. - за човек в двойна стая
359 лв. - настаняване в единична стая
259 лв. - за дете до 2-12г. в стая с двама възрастни
Цената включва:
- 3 нощувки, 3 закуски, 3 вечери в хотел 2*
- транспорт с автобус ***
- екскурзоводско обслужване на място
- Представител на фирмата, съпровождащ групата
- медицинска застраховка



Цената не включва:
- входни такси за забележителностите в Дубровник


Коментари

Популярни публикации от този блог