ВЕНЕЦИЯ – ВЕРОНА – ПИЗА – ФЛОРЕНЦИЯ

ВЕНЕЦИЯ – ВЕРОНА – ПИЗА – ФЛОРЕНЦИЯ
12.02. - 16.02.2008
25.04. - 29.04.2008
5 ДНИ / 2 НОЩУВКИ
1ДЕН – Тръгване от Русе в 6.00 /В.Търново, Габрово/, София в 11.00 по маршрут Белград – Любляна – Венеция. Нощен преход.
2ДЕН - Пристигане във Венеция рано сутринта. Разглеждане на забележителностите на града : разходка с корабче от Пунта Сабиони до площад “Сан Марко” /срещу допълнително заплащане/, посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”,двореце на Дожите /отвън/, Моста на въздишките,моста Риалто. Настаняване в хотел в Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо. Нощувка. 3ДЕН – Закуска. Отпътуване от Лидо ди Йезоло за Верона. Разглеждане на забележителностите на Верона /площад “Бра”,Арена ди Верона,къщата на Жулиета,”Виа Мацини” и Пиза /двора на чудесата с катедралата ,баптистериото и наклоненета кула/.
Вечерта – настаняване в хотел в Монтекатини Терме. Нощувка.


4 ДЕН – Закуска. Разглеждане забележителностите на Флоренция: църквата “Санта Кроче”,катедралата “Санта Мария дел Фиоре”,площада на Сенъорията, квартала на Данте,Понте Векио. Възможност за разглеждане на галерията Уфици/с доплащане 26лв. +такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България ,а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, посещението се организира при минимум 15 участници/. Вечерта отпътуване за България. Нощен преход.



ЦЕНА: 309 лева Цена деца до 12 г.– 249 лв.

Цената включва:
- Транспорт с луксозен автобус 3*
- 2 нощувки със закуски в хотел 2* или 3*
- екскурзоводско обслужване в градовете Венеция и Флоренция
- представител на „Ованесови“
Цената не включва:
- Арена ди Верона – 4 евро
- корабче от Пунта Сабиони до Венеция – 8 евро
- Гробницата на Жулиета – 3 евро
- Двореца на Дожите -12 евро.
- Кулата на Дуомо във Флоренция – 6 евро
- Галерия Уфици във Флоренция -7 евро
- Музея Данте във Флоренция – 5 евр

Коментари

Популярни публикации от този блог