НЕПОЗНАТАТА АЛБАНИЯ И ГЪРЦИЯ








NON STOP 0879 037 006

ЮЖНА АЛБАНИЯ И СЕВЕРОЗАПАДНА ГЪРЦИЯ
6 дни / 5 нощувки
1 Ден: Отпътуване от Русе в 24,00 часа/ от В. Търново в 01.30 х-л Етър, от Габрово в 02.30 часа бензиностанция Лукойл/, от София в 7.00 часа от паркинг Трафик Маркет по маршрут Кулата – Солун – Вергина. Пристигане във Вегина по обяд. Разглеждане на


археологическото селище Аглаи/под егидата на ЮНЕСКО/. Отпътуване за Каламбака. Настаняване в хотел/2*/. Нощувка.
2 Ден: Закуска. Отпътуване за Метеора. Разглеждане на уникалния природно-архитектурен манастирски комплекс. Възможност за посещение на два от манастирите. Посещение на работилница за икони. Свободно време. Отпътуване за хотела. Нощувка.
3 Ден: Закуска. В 8.00 отпътуване за Албания, към курорта Саранда. Пристигане ранния следобяд. Настаняване в хотел/2-3*/. Свободно време. Нощувка.

4 Ден: Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за разходка до природната занележителнос, изворът „Синьото око“. Разглеждане на манастира Месопотам. Сле обяд посещение на архиологическото селище Бутринт. След обяд отпътуване за Жирокастро. Настаняване в хотел 2-3*. Разглеждане на един от най-живописните албански градове – Крепостта, военно-морския музей, етнографския музей, къщата на Енвер Ходжа. Нощувка.
5 Ден: Закуска. Отпътуване за Солун в 9 часа. Пристигане в Солун привечер. Настаняване в хотел/2-3*/. Възможност за посещение на гръцка таверна/ срещу доп.заплащане/. Нощувка.
6 Ден: Закуска. В 9.00 отпътуване от хотела за екскурзия в града с местен екскурзовод – посещение на базиликата „Св. Димитър“, Бялата кула, Стария град и други. След обяд свободно време. В 17.00 отпътуване за България.
ЦЕНА: 430 лева /настаняване в двойна стая/
590 лева / настаняване е единична стая/
350 лева/ дете 2 – 12 г. с двама възрастни/



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
· Транспорт с луксозен автобус 3*/4*
· 2 нощувка със закуска в Каламбака
· 1 нощувка със закуска в Саранда, Албания
· 1 нощувка със закуска в Жирокастро, Албания
· 1 нощувка със закуска в Солун, Гърция
· упоменатите в програмата екскурзии
· екскурзоводско обслужване на място
· представител на Ованесови ООД по време на пътуването
· медицинска застраховка
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
· входове и такси за упоменатите обекти
· гръцка таверна/около 25 евро/
· входна виза за Албания – 10 евро, заплащаща се на границ

Коментари

Популярни публикации от този блог