ОВАНЕСОВИ ГРУП ЕООД 
Има удоволствието да Ви предложи автобусна ескурзия  
До Седемте Рилски Езера 
Цена: 130лв / от Русе/
120лв /от Плевен/
113лв /от София/ 
Приключение в магичната Рила Планина! Преживейте силата на Седемте езера, духът на могъщия Рилски манастир и лечебното потапяне в горещите води на Сапаревските бани. 
1 Ден: Отпътуване от Русе в 06.00 часа, пътуваме по посока Перник-Дупница. Пристигане и настаняване в хотел в местността Паничище, на 1400 м надморска височина. Кратка почивка и свободно време за обяд. После отпътуваме към близкото село Овчарци. Посещение на Овчарченския водопад, феерия от водни пръски и магически предавания. С пада си от 39м, той е най-високият от 7-те водопада и приковава погледа с прекрасното си водно ветрило. Преходът до водопада е по лека, красива еко пътека и продължава около 20-30 мин. След това отпътуваме към Сапарева баня. Ще видим отблизо най-горещият гейзер в Европа, а после ще разпуснем в лечебната гореща вода на местната Баня. Минералната вода тук е 38 градуса и лекува заболявания на костите, ставите, сухожилията и др. Не забравяйте банските си! Тези, които не желаят да се потопят в горещата вода ще имат свободно време, за да опознаят красивото рилско градче. Обратно към Паничище - време за разходки по залез, вечеря и забава. 
2 Ден: Закуска и качване с лифта до хижа Седемте езера. Предлагаме ви пешеходен тур, който ще продължи няколко часа. Ще посетим 5 или 6 от вълшебните езера, лагера на бялото братство, вдъхновен от Учителя Петър Дънов, ще пием жива вода от извора "Ръчичките" и още. Степента на трудност на прехода е средно висока. В случай, че имате трудности с вървенето и продължителността на прехода, района на хижа Седемте езера е изключително място за разходка, а може лесно да отидете и до 1-вото езеро (Долното). След "зареждащия" ден в района на Седемте езера се прибираме отново към нашия уютен хотел в Паничище. (време за стягане на багажа) 
3 Ден: След ранна закуска тръгваме към Рилския манастир, разположен на 1100 м надморска височина и най-голям на Балканите. Ще посетим и гроба на светеца Иван Рилски, който се намира в пещера недалеч от манастира. Това е едно от местата, носещи славата на изпълняващи желанията. Внимавайте какво си пожелавате. Следва обяд в местността. Отпътуване обратно към Русе. Прибирането ще е вечерта, не порано от 19,30 часа.  



Цената включва: - транспорт /с микробус или автобус според броя на записаните туристи/; - 2 нощувки, със закуски в района на Паничище; - планински водач; - медицинска застраховка; - екскурзовод; - посещение на минарална баня в Сапарева баня;   
Цената не включва: - обяди и вечери; - калолечение / срещу допълнително заплащане: 15 минути – 4 лева/ - такса за лифта – 18 лева в двете посоки ( намаление за група от 10 до 24 човека – 10%; за група над 25 човека – 20%);

Коментари

Популярни публикации от този блог